Про засідання районних методичних об’єднань

27.10.2016 року на базі Сахновщинської гімназії відбулися засідання районних методичних об’єднань вчителів початкових класів, зарубіжної літератури, української мови і літератури, біології, основ здоров’я, хімії, інформатики, практичних психологів та соціальних педагогів, класних керівників.

У секційних засіданнях взяли участь 202 педагогічних працівники загальноосвітніх навчальних закладів району.

У ході засідань учителями основної та старшої школи були розглянуті питання про результати зовнішнього незалежного оцінювання випускників 2016 року та підготовку випускників загальноосвітніх навчальних до ДПА(у формі ЗНО), ЗНО 2017 року. Класні керівники були ознайомлені з особливостями організації та проведення ЗНО 2017 року. Практичні психологи розглянули питання психологічного супроводу підготовки старшокласників до ЗНО.

На секційних засіданнях були обговорені питання про підготовку учнів навчальних закладів до ІІ (районного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2016/2017 навчальному році.

Вчителі початкових класів розглянули питання щодо оцінювання навчальних досягнень учнів початкових класів загальноосвітніх навчальних закладів відповідно до наказу МОН України від 19.09.2016 № 1009 «Про внесення змін до наказу Міністерства освіти і науки України від 21.08.2013 № 1222».

По завершенню роботи секційних засідань були підведені підсумки роботи та вироблені методичні рекомендації.

Кiлькiсть переглядiв: 197

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.