Про проведення районного етапу Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних

Пожежник це не просто професія – це стан душі, адже своєю повсякденною самовіданною працею, пов’язаною з ризиком, він завжди готовий прийти на допомогу, та виконати найважливіше своє завдання – врятувати та захистити людське життя.

Про цю професію справді можна сказати, що вона формує людину, з колишнього недосвідченого юнака виховує справжнього чоловіка, готового протистояти будь-яким труднощам та небезпекам, формує з різних людей, які раніше не знали один одного, справжній згуртований колектив, де кожний готовий у будь-яку хвилину підставити товаришу своє плече.

23 березня 2016 року у приміщенні Сахновщинської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 проведено І етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних, організований відділом освіти Сахновщинської районної державної адміністрації та Сахновщинським районним відділом Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області.

Дружини юних пожежних з 10 навчальних закладів району: Гришівського НВК, Лебедівського НВК, Лигівського НВК, Огіївського НВК, Новоолександрівської ЗОШ, Новочернещинської ЗОШ, Олійниківської ЗОШ, Сахновщинської ЗОШ № 2, Сахновщинської гімназії та Тавежнянської ЗОШ, показали свої вміння та вправність надавати медичну допомогу, діяти в різних надзвичайних ситуаціях, розпізнавати гриби та ягоди в нашій місцевості.

Музичні вітання учасникам фестивалю подарували танцювальні колективи Сахновщинської ЗОШ № 2, Шевченківської ЗОШ, Сахновщинського будинку дитячої та юнацької творчості та юна вокалістка Сахновщинської ЗОШ № 2 Плахотіна Світлана.

У районному фестивалі перемогла команда Сахновщинської ЗОШ № 2, ІІ місце виборола команда Сахновщинської гімназії, ІІІ місце поділили між собою команди Олійниківської ЗОШ та Лигівського НВК.

Фотоматеріал заходу тут

Кiлькiсть переглядiв: 139

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.