Про проведення семінару-практикуму для завідувачів дошкільних навчальних закладів, заступників директорів з навчально-виховної роботи навчально-виховних комплексів (дошкільні підрозділи)

11 квітня 2014 року в Лигівському навчально-виховному комплексі Сахновщинської районної ради Харківської області відбувся семінар-практикум для завідувачів дошкільних навчальних закладів, заступників директорів з навчально-виховної роботи навчально-виховних комплексів (дошкільні підрозділи) за темою «Організація дослідницько-пошукової роботи в умовах дошкільного навчального закладу».

У роботі семінару-практикуму взяли участь 6 завідувачів дошкільних навчальних закладів та 4 заступники директорів з навчально-виховної роботи навчально-виховних комплексів (дошкільні підрозділи). У ході семінару-практикуму методист відділу освіти Сахновщинської районної державної адміністрації Решетило Л. Г. ознайомила присутніх із організацією та етапами впровадження пошуково-дослідницької діяльності дітей дошкільного віку, розвитком пізнавального мислення дітей дошкільного віку через організацію пошуково-дослідницької діяльності.

Досвідом із питання організації дослідницько-пошукової діяльності в умовах дошкільного навчального закладу поділилася заступник директора з навчально-виховної роботи Лигівського навчально-виховного комплексу Бутко С. А.

Під час проведення семінару-практикуму було переглянуто заняття у групі старшого дошкільного віку по темі «У підземній лабораторії» (екологічне виховання, дослідницька діяльність) та театралізовану виставу «Червона шапочка на новий лад».

/Files/images/nova/nova_2/DSCN1347.jpg

/Files/images/nova/nova_2/DSCN1349 .jpg

Кiлькiсть переглядiв: 175

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.