21.01.14 Про урочисте вшанування учнів загальноосвітніх навчальних закладів району, переможців олімпіад та конкурсу МАН

21 січня 2014 року відбулося урочисте вшанування учнів загальноосвітніх навчальних закладів району, які зайняли перші місця в ІІ (районному) етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів та І (районного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України у 2013/2014 навчальному році. Із словами привітань звернулися до дітей голова Сахновщинської районної державної адміністрації Яковенко В.Д., голова Сахновщинської районної ради Прядко В.І., начальник відділу освіти Сахновщинської районної державної адміністрації Мостова Г.М.

Сьогодні нам є ким пишатися. Адже є потужний потенціал творчої та обдарованої молоді. Підтвердження цьому - 54 переможці районного етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів та конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України.

Учнівські досягнення, це не лише великий вклад у їх особисту скарбницю досягнень та перемог, це вклад у престиж наших навчальних закладів та Сахновщинського району.

Всі діти від зустрічі та спілкування отримали задоволення і солодкі подарунки.

/Files/images/nova/P1210027.JPG

/Files/images/nova/P1210025.JPG

/Files/images/nova/P1210017.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 127

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.