Відбулося засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора Катеринівського НВК Сахновщинської районної ради Харківської області

22 серпня 2018 року у малій залі Сахновщинської районної ради Харківської області відбулося засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора Катеринівського НВК Сахновщинської районної ради Харківської області.

Конкурсний відбір переможця конкурсу здійснювався за результатами тестового іспиту на перевірку знань законодавства України у сфері загальної середньої освіти та публічної відкритої презентації перспективного плану розвитку Катеринівського навчально-виховного комплексу на 2 та 6 років. До конкурсу було допущено двох кандидатів Перця С.Ф. та Рибаса Р.Р.

За підсумками двох конкурсних іспитів більшу кількість балів (88,8 балів) одержав Перець Сергій Федорович, якого одноголосним рішенням членів комісії визначено переможцем конкурсу та рекомендовано прийняти на вакантну посаду директора Катеринівського НВК Сахновщинської районної ради Харківської області.

/Files/images/11/IMG_20180822_100544.jpg

/Files/images/11/IMG_20180822_100532.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 322

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.