Повернутися до звичайного режиму

Про урочистості з вручення сертифікатів на отримання одноразової стипендії переможцям

18 травня 2018 року на базі Сахновщинської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 відбулися урочистості з вручення сертифікатів на отримання одноразової стипендії переможцям ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів та ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України.

Начальник відділу освіти Мостова Г.М. привітала учнів-переможців та зазначила, що участь в олімпіадах, конкурсах – це щоденна робота на уроках та після них, в школі та дома, з досвідченими вчителями і самостійно.

В урочистостях взяли участь голова Сахновщинської районної державної адміністрації Котула І.І., заступник голови Сахновщинської районної державної адміністрації Волошин П.О. та помічник народного депутата України Гіршфельда А.М. Швидкий С.В.

Сертифікати та цінні подарунки отримали учні:

Сахновщинської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1: Коба Юлія (2000 грн.), Глушко Анастасія (1000 грн.) Кроль Вікторія (750 грн.), Линник Аліна (750 грн) Золочевська Анна (1000 грн.), Ткаченко Валерія (500 грн.);

Сахновщинської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2: Кошляк Ярослава (500 грн.);

Огіївського НВК: Ященко Алєся (500 грн.), Підгайний Олег (500 грн.);

Новоолександрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів: Кадацька Дар’я (500 грн.).

Олійниківського НВК: Іванюк Валерія (500 грн.);

Сугарівської ЗОШ І-ІІІ ступенів: Шилина Владислав (500 грн.).

Щиро вітаємо переможців та їх вчителів, бажаємо їм невичерпної наснаги, оптимізму, невпинного руху вперед, підкорення нових наукових вершин та подальших перемог!

/Files/images/10/IMG-3f8934b5ef431b4cc3640b0715a9b8de-V.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 437

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.