Про семінар-практикум для заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти за темою «Технологія створення системи моніторингових досліджень»

22 грудня 2017 року на базі Гришівського НВК відбувся семінар-практикум для заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти за темою «Технологія створення системи моніторингових досліджень».

Мета семінару полягала в підвищенні рівня компетентності заступників директорів із питань планування та проведення моніторингових досліджень якості освіти у навчальних закладах.

У роботі семінару взяли участь начальник відділу освіти районної державної адміністрації Мостова Г.М., завідувач районного методичного кабінету Коротка В.В., методист РМК Савчин Г.П., заступники директорів з навчально-виховної роботи всіх закладів загальної середньої освіти району.
У ході семінару-практикуму опрацьовано алгоритм організації та проведення моніторингових досліджень якості освіти в навчальному закладі, надано допомогу в створенні програми локальних моніторингових досліджень якості освіти на основі визначення проблем за результатами аналізу ситуації та на основі створення системи показників якості освіти.

Під час тренінгу заступникам директорів надано практичну допомогу із питань використання методів квадрант-аналізу та кореляційного аналізу при обробці даних досліджень.

Кiлькiсть переглядiв: 350

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.