Про заходи з нагоди відзначення Дня Святого Миколая

19 грудня 2017 року у закладах освіти району відбулися заходи з нагоди відзначення Дня Святого Миколая.З першим снігом і морозами приходять в Україну зимові свята. У ці дні однаково чекають чудес діти різних країн та континентів, бо усім так хочеться відчути таємничий прихід Святого Чудотворця. Голова Сахновщинської районної державної адміністрації Котула І.І. та начальник відділу освіти Мостова Г.М. цього дня відвідали учнів Сахновщинської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 та привітали дітей сиріт з Днем Святого Миколая.

Котула Іван Іванович, голова районної державної адміністрації зазначив, що свято Миколая – дуже важливий день. Він зігрітий благословенням, добром і радістю. Адже саме в цей день виконуються всі найзаповітніші мрії. З побажаннями міцного здоров'я, успіхів у всіх починаннях, добрих друзів та веселих канікул він вручив дітям солодкі подарунки.

Щоріч Миколай кличе за собою людей, пропонує стати поруч і робити добро задля інших. Одні ще сумніваються... Хтось уже зробив перший крок. А деякі давно і впевнено ідуть за ним, за Святим Угодником, несучи радість дітям та всім нужденним.
Дякуємо всім небайдужим за щедрість душі. Нехай віра у добро та життєва мудрість не покидають вас на обраному шляху.

/Files/images/6/IMG_2501.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 360

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.