Про засідання районного методичного об’єднання вихователів груп раннього та дошкільного віку

30 листопада 2015 року в Жовтневому ДНЗ Сахновщинської районної ради Харківської області відбулося засідання районного методичного об’єднання вихователів груп раннього та дошкільного віку дошкільних навчальних закладів та дошкільних підрозділів навчально-виховних комплексів по темі «Актуалізація національно-патріотичного виховання в умовах сьогодення відповідно до вимог Базового компоненту дошкільної освіти».

У роботі взяли участь 10 молодих вихователів з дошкільних навчальних закладів та дошкільних підрозділів навчально-виховних комплексів району (стаж роботи 1-3 роки).

Під час проведення засідання були переглянуто заняття з пізнавального розвитку у І молодшій групі (вихователь Віклянська О. О.) та заняття-розвагу з сенсорного розвитку «До бабусі в гості» (вихователь Олійник А. Г.).

Молодим вихователям було надано методичні рекомендації щодо виховання патріотизму, толерантності в дітей дошкільного віку та реалізації Концепції національно-патріотичного виховання дітей та молоді в дошкільному навчальному закладі.

/Files/images/2/111/DSCN2862.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 235

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.