Про проведення свята "Останнього дзвоника" в загальноосвітніх навчальних закладах району

29 травня 2015 року у 18 загальноосвітніх навчальних закладах району відбулося свято «Останнього дзвоника». За традицією ця подія є хвилюючою для всіх: педагогів, батьків, учнів, адже це підведення підсумків роботи усіх учасників навчально-виховного процесу протягом навчального року.

У святі, яке відбулося у Сахновщинській гімназії взяли участь почесні гості: перший заступник директора Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації Труш Олександр Олегович, голова Сахновщинської районної державної адміністрації Котула Іван Іванович, начальник відділу освіти Мостова Галина Миколаївна, депутат обласної ради Ключка Микола Олександрович. У ході свята почесні гості нагородили грамотами переможців Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, Всеукраїнського конкурсу науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук, призерів обласних спортивних змагань. Усі виступаючі відзначили високий рівень виступу команди району в обласних інтелектуальних та спортивних змаганнях.

За отримані перемоги у ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін та ІІ (обласному) етапі Всеукраїнського конкурсу науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук усі учні району отримали сертифікати на отримання грошової винагороди.

За традицією на святі пролунав останній дзвоник. Для багатьох школярів він сповіщає про чудовий відпочинок на канікулах, сповнений яскравих вражень. А для випускників цей дзвоник справді є останній. Залишаються позаду шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів.

/Files/images/2/_DSC3725.JPG

/Files/images/2/_DSC3884.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 200

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.