Про проведення районного семінару-практикуму для заступників директорів з навчально-виховної роботи

29 квітня 2015 року на базі Гришівської ЗОШ І-ІІІ ступенів було проведено районний семінар-практикум для заступників директорів з навчально-виховної роботи за темою: «Організація та проведення превентивної роботи в навчальних закладах з питань попередження негативних явищ серед підлітків та учнівської молоді».

Коротка В.В., завідувач районним методичним кабінетом відділу освіти наголосила, що наразі серед найбільш актуальних питань освіти виокремлюють проблему формування особистості, здатну до саморозвитку. Особливо гостро це питання постає в підлітковому та юнацькому віці. Саме в цей період психіка особистості є найбільш гнучкою, сприйнятливою для отримання нових знань, що виконують провідну роль у формуванні основ майбутніх стратегій життя людини.

У ході семінару були висвітлені питання профілактики правопорушень неповнолітніх та психологічного супроводу превентивного виховання в системі освіти.

Учасники семінару познайомилися з досвідом роботи Гришівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, який презентувала Поставна Т.О., заступник директора з навчально-виховної роботи, щодо організації та проведення превентивної роботи з питань попередження негативних явищ серед підлітків та учнівської молоді.

У рамках семінару було відвідано відкритий урок з правознавства у 9 класі за темою «Що таке злочин? Які ознаки та види злочину? Що таке склад злочину?» (вчитель Савельєва А.В.). Метою якого було дати учням уявлення про поняття злочину, його ознаки, склад, види.

Урок проходив з використанням інформаційно-комунікативних технологій.

/Files/images/2/SAM_9981.JPG

/Files/images/2/SAM_9983.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 179

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.