Про проведення чемпіонату з гри «Що? Де? Коли?» серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів Сахновщинського району

З метою популяризації інтелектуальних ігор серед учнівської молоді, надання їй можливості реалізувати свій творчий та інтелектуальний потенціал 27 березня 2015 року на базі Сахновщинської гімназії відбувся чемпіонат з гри «Що? Де? Коли?» серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів Сахновщинського району.

У чемпіонаті взяли участь команди «Олімп» і «Титани» Сахновщинської гімназії, «Мудра сова» і «Совеня» Сахновщинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2, «Темп» Новоолександрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, «Юніори» Багаточернещинської ЗОШ І-ІІІ ступенів, «Аполло» Аполлонівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, «Фаворити» і «Лідер» Огіївського НВК, «Всезнайки» Новочернещинської ЗОШ, «Алхіміки» Гришівської ЗОШ та «Мудрики» Катеринівського НВК.

Гра складалась із двох турів по 15 питань. В кожному турі ігрова команда повинна була відповісти на питання в письмовій формі, на обдумування та обговорення якого відводилась одна хвилина. Щоб знайти правильну відповідь на питання, учасникам потрібно було використати знання з літератури, міфології, історії, географії, математики та застосувати логіку.

У боротьбі за перше місце у додатковій грі взяли участь дві команди «Титани» Сахновщинської гімназії та «Лідер» Огіївського НВК.

За підсумками гри було визначено переможців:

І місце - команди «Олімп» (молодша група) та «Титани» (старша група) Сахновщинської гімназії,

ІІ місце - команди «Юніори» Багаточернещинської ЗОШ (молодша група) та «Лідер» Огіївського НВК (старша група),

ІІІ місце – команди «Алхіміки» Гришівської ЗОШ (молодша група) та «Мудрики» Катеринівського НВК (старша група).

Командам-переможцям Сахновщинської гімназії вручено кубок - як символ мудрості та знань.

Вітаємо переможців!

Кiлькiсть переглядiв: 161

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.