Про екскурсію учнів Тавежнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів на Салтівський хлібозавод міста Харкова

14 березня 2015 року відбулася екскурсія учнів Тавежнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів на Салтівський хлібозавод міста Харкова. Продукція цього хлібозаводу здавна користується популярністю у споживачів. Тут випікають різноманітні сорти білого та чорного хліба, батони, булочки, печиво, торти, тістечка. Це один з небагатьох хлібозаводів, який у виробництві використовує натуральну сировину, тому його продукція відзначається високою якістю.

Недарма кажуть: «Хвала рукам, що пахнуть хлібом». Саме ці слова говоримо про людей, які працюють на хлібозаводі. Це вони вдень і вночі трудяться, щоб на нашому столі завжди лежав м'який, рум'яний, запашний хліб. Кожна спечена хлібинка бережно запаковується працівницями та складається на стелажі. Нам теж випала честь першими скуштувати щойно спечений хліб. Та найприємніше чекало в кінці екскурсії. Нас пригостили гарячим чаєм, молоком та, звичайно ж, різними видами смачного печива виробництва Салтівського хлібозаводу.

Продовжилась екскурсія в Харківський екопарк Олександра Фельдмана. Так, доторкнутись до природи можливо лише серцем! Скільки тварин ми тут побачили! Яка краса, досконалість, неповторність! Це тигри, рисі, кенгуру, гепарди, страуси, верблюди, дикі кози, кабани, павіани. Хизуючись своїми екзотичними хвостами, павичі на наше до них звертання відповідали співом. Територія парку велика, але вражає чистота, порядок, добре доглянуті тварини, які охоче з нами спілкувалися. Тут також можна було покататися на ковзанах, спробувати козацької каші.

Кiлькiсть переглядiв: 323

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.