Про засідання постійно діючого семінару-практикуму для молодих вихователів дошкільних навчальних закладів та дошкільних підрозділів навчально-виховних комплексів

10 лютого 2015 року в Сахновщинському ДНЗ (ясла-садку) № 2 Сахновщинської районної ради Харківської області відбулося засідання постійно діючого семінару-практикуму для молодих вихователів дошкільних навчальних закладів та дошкільних підрозділів навчально-виховних комплексів по темі «Інноваційні технології та методики навчання дітей дошкільного віку».

У роботі семінару-практикуму взяли участь 5 молодих вихователів з дошкільних навчальних закладів та дошкільних підрозділів навчально-виховних комплексів району (стаж роботи 1-3 роки).

Під час проведення засідання були переглянуті заняття з мовленнєвого розвитку у групі раннього віку (вихователь Решетило А. Є.) та з художньо-естетичного розвитку у групі молодшого дошкільного віку (нетрадиційна техніка малювання, вихователь Жовненко М. М.).

Молодим вихователям було надано методичні рекомендації щодо використання інноваційних технологій та методик навчання дітей дошкільного віку.

/Files/images/nova/nova_2/DSCN1909.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 237

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.