Про проведення семінару-практикуму для завідувачів дошкільних навчальних закладів, заступників директорів з навчально-виховної роботи навчально-виховних комплексів (дошкільні підрозділи)

16 грудня 2014 року на базі Шевченківського ДНЗ (ясла-садка) Шевченківської сільської ради Сахновщинського району Харківської області відбувся семінар-практикум для завідувачів дошкільних навчальних закладів, заступників директорів з навчально-виховної роботи навчально-виховних комплексів (дошкільні підрозділи) за темою «Впровадження здоров'язбережувальних технологій в освітньо-виховному процесі дошкільного навчального закладу».

У роботі семінару-практикуму взяли участь 6 завідувачів дошкільних навчальних закладів та 4 заступники директорів з навчально-виховної роботи навчально-виховних комплексів (дошкільні підрозділи).

Метою семінару-практикуму було підвищення педагогічної майстерності завідувачів на забезпечення якісного здоров’язберігаючого процесу виховання дітей; розширення знань педагогів про зміцнення фізичного та психічного здоров’я дошкільника шляхом впровадження в практику роботи здоров’ятворчих та здоров'язбережувальних технологій; стимулювання бажання проводити оздоровлення в цікавих різноманітних формах для фізичного та психічного здоров’я, соціально-емоційного, духовного, інтелектуального благополуччя малюків та поглиблення знань про інноваційні технології.

Досвідом із питання впровадження здоров'язбережувальних технологій в освітньо-виховному процесі Шевченківського дошкільного навчального закладу поділилася виконуюча обов’язки завідувача Шевченківського ДНЗ (ясла-садка) Майстеренко К. М.

Під час проведення семінару-практикуму буде переглянуто заняття у групі молодшого дошкільного віку по темі «Як ведмежа втратило голос» та фізкультурно-оздоровчу розвагу в групі старшого дошкільного віку по темі «Про лінь забудеш – здоровим будеш».

Кiлькiсть переглядiв: 174

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.