Повернутися до звичайного режиму

Про семінар-практикум для завідувачів закладів дошкільної освіти та заступників директорів з навчально-виховної роботи дошкільних підрозділів

27 лютого 2019 року на базі комунального закладу «Новоолександрівський заклад дошкільної освіти Новоолександрівської сільської ради Сахновщинського району Харківської області» відбувся семінар-практикум для завідувачів закладів дошкільної освіти та заступників директорів з навчально-виховної роботи дошкільних підрозділів за темою «Дитина в сенсорно-пізнавальному просторі».

У роботі семінару взяли участь завідувач районного методичного кабінету Коротка В.В., методист районного методичного кабінету Лунюшкіна А.С., завідувач КЗ «Новоолександрівський ЗДО» Лунькова О.М., завідувачі закладів дошкільної освіти та заступники директорів з навчально-виховної роботи дошкільних підрозділів.

У ході семінару було розглянуто завдання сенсорно-пізнавального виховання дітей дошкільного віку та зміст педагогічної роботи з дітьми різних вікових груп. Завідувач закладу ознайомила присутніх із організацією сенсорного розвитку дошкільнят у закладі дошкільної освіти.

В рамках проведення семінару учасники відвідали заняття з сенсорного розвитку у другій молодшій групі «Подорож з Машою» (вихователь Радченко Н.І.).

Кiлькiсть переглядiв: 802

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.