Лідери учнівського самоврядування на екскурсії в районній раді

5 грудня 2018 рокунапередодні Дня місцевого самоврядування члени Сахновщинської районної ради здійснили екскурсію до Сахновщинської районної ради. Під час екскурсії лідери учнівського самоврядування мали унікальну змогу поспілкуватися з працівниками районної ради - Яциною В.В., заступиком голови Сахновщинської районної ради та Мусійченко Н.М., керуючою справами виконавчого апарату районної ради, почути з перших уст про окремі аспекти їх роботи.

Під час зустрічі Яцина В.В. ознайомив старшокласників з принципами роботи та структурою районного органу місцевого самоврядування, та з презентацією обласного конкурсу для дітей та молоді «Місцеве самоврядування – це ми!». Закликав дітей до командної роботи та співпраці щодо розвитку та благоустрою нашої громади. Мусійченко Н.М. розповіла про процедуру визнання повноважень депутатів районної ради та організацію пленарних засідань, постійних комісій, депутатських фракцій.

У ході конструктивної роботи учнівська молодь мала можливість поставити питання представникам влади, спробувати уявити себе депутатами ради, внести ділові пропозиції щодо розвитку громад .

Досягнення цього дня стали безцінним досвідом, залишивши в пам'яті незабутні враження і спогади на все життя та бажання повернутися в якості молодих управлінців.

/Files/images/13/районна рада.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 263

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.