Про районне методичне об'єднання вихователів груп раннього віку закладів дошкільної освіти та дошкільних підрозділів навчально-виховних комплексів

28 листопада 2018 року на базі Сахновщинського ДНЗ № 1 відбулося районне методичне об'єднання вихователів груп раннього віку закладів дошкільної освіти та дошкільних підрозділів навчально-виховних комплексів за темою «Мовленнєвий розвиток дітей раннього віку у контексті Базового компоненту дошкільної освіти».

У роботі РМО взяли участь завідувач районного методичного кабінету Коротка В.В., методист районного методичного кабінету Лунюшкіна А.С., завідувач Сахновщинського ДНЗ № 1 Крива Т.М., керівник РМО вихователів груп раннього віку Харченко Т.О., практичний психолог Сахновщинського ДНЗ № 1 Шикула О.І. та вихователі закладів дошкільної освіти та дошкільних підрозділів навчально-виховних комплексів району.

У ході РМО були розглянуті наступні питання:

- зміст та форми мовленнєвого розвитку дошкільників відповідно освітньої лінії «Мовлення дитини» Базового компоненту дошкільної освіти;

- мовленнєве зростання дитини раннього віку, шляхи розвитку мовлення у різних видах діяльності;

- особливості мовленнєвого розвитку дітей раннього віку (з практичного досвіду).

В рамках проведення РМО вихователі відвідали заняття в І молодшій групі «Подорож до Бабусі» (вихователь Купачова К.О.). Маленькі вихованці збагачували свій активний словник різними частинами мови, вчилися звуконаслідувати голоси тварин, слухати та розуміти запитання дорослого, відповідати на них. Діти були активними та допитливими.

Шикула О.І., практичний психолог закладу, провела заняття з елементами тренінгу «Шлях до себе», який допоміг створити сприятливий психологічний клімат в колективі, підвищити настрій всім присутнім, змотивував учасників до самовдосконалення та оволодіння механізмами комунікативної компетентності.

/Files/images/13/IMG-0d841cb802e375a1c3f9bcefdfed492d-V.jpg

/Files/images/13/IMG-5cee81381e70229b8470a2ff476d8dc0-V.jpg

/Files/images/13/IMG-86f0f826a823a22f8b89388fa018b2de-V.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 324

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.