Повернутися до звичайного режиму

Про засідання районних методичних об’єднань учителів

Відповідно до плану роботи районного методичного кабінету відділу освіти 30 та 31 жовтня 2018 року на базі Сахновщинської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 відбулися засідання районних методичних об’єднань учителів української мови і літератури, математики, історії та правознавства, фізики і астрономії, біології та екології, географії та економіки, хімії, іноземних мов, трудового навчання, основ здоров’я, інформатики, зарубіжної літератури та російської мови.

В рамках методичних засідань були проведені: майстер-клас з трудового навчання; навчально-методичні тренінги з української мови і літератури, математики, хімії, географії, біології, історії та правознавства, зарубіжної літератури та російської мови з підготовки учнів до ІІ (районного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад.

Учителі опрацювали методичні рекомендації щодо проведення ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад у 2018/2019 навчальному році.

Проведено педагогічну майстерню «Методичне перехрестя» з учителями предмета «Основ здоров’я», під час якої вчителі поглибили теоретичні та практичні знання з питання використання інтерактивних методів навчання на уроках основ здоров’я.

/Files/images/13/IMG_20181031_095716.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 341

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.