Про районні заходи з нагоди відзначення Дня захисту дітей.

01 червня 2018 року відбулися районні заходи з нагоди відзначення Дня захисту дітей. Начальник відділу освіти Мостова Г.М. взяла участь у церемонії відкриття турніру з футболу, у якому взяли участь команди Сахновщинського, Кегичівського та Лозівського районів.

Мостова Г.М. привітала дітей із святом, зазначивши, що у перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей. Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Дуже хочеться, щоб вони щохвилини були радісними та щасливими. Немає більшого щастя, аніж їх посмішки. Віримо, що дорослі зроблять усе, щоб дитячі мрії стали дійсністю, адже саме для цього всі ми живемо та працюємо, побажала усім гарного настрою та веселих канікул, а також відзначила грамотами та подарунками кращих вихованців Сахновщинського ДЮКФП «Олімп» .

Цього дня учні закладів освіти відвідали святковий концерт та розважально-ігрові майданчики, які працювали у парку селища, усі учасники конкурсів та змагань отримали солодкі сюрпризи.

/Files/images/11/DSC06442.JPG/Files/images/11/DSC06443.JPG

/Files/images/11/DSC06429.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 261

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.