Про проведення районного методичного об'єднання вихователів груп раннього віку закладів дошкільної освіти та дошкільних підрозділів навчально-виховних комплексів

4 травня 2018 року о 09.00 на базі Сахновщинського ДНЗ № 1 відбулося районне методичне об'єднання вихователів груп раннього віку закладів дошкільної освіти та дошкільних підрозділів навчально-виховних комплексів на тему «Використання інтерактивних технологій в розвитку мовлення дітей раннього віку в умовах закладу дошкільної освіти».

У ході районного методичного об’єднання розглянуто питання про основні завдання мовленнєвого розвитку дитини раннього віку, інноваційні методики мовленнєвого розвитку дітей раннього віку, використання пальчикових ігор, дихальних вправ артикуляційної гімнастики та вправ із підручними матеріалами для розвитку мовлення дітей.

В рамках проведення районного методичного об’єднання учасники відвідали заняття із розвитку мовлення та культури мовленнєвого спілкування на тему «Свійські тварини» (Генсіцька І. А., вихователь Сахновщинського ДНЗ № 1, І молодша група).

Кiлькiсть переглядiв: 254

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.