Про районний семінар - практикум для завідувачів закладів дошкільної освіти та заступників директорів з навчально-виховної роботи

/Files/images/10/IMG_20180419_105026.jpg

19 квітня 2018 року на базі Сахновщинського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) № 2 Сахновщинської районної ради Харківської області відбувся семінар-практикум для завідувачів закладів дошкільної освіти та заступників директорів з навчально-виховної роботи дошкільних підрозділів за темою «Забезпечення наступності між дошкільною та початковою ланками освіти в умовах підготовки до впровадження нового Державного стандарту».

У роботі семінару взяли участь завідувач районного методичного кабінету Коротка В.В., заступник директора з навчально-виховної роботи Сахновщинської ЗОШ І-ІІІ ступенів Штефа Т. В., завідувач Сахновщинського ДНЗ № 2 Мідна М. В., завідувачі закладів дошкільної освіти та заступники директорів з навчально-виховної роботи дошкільних підрозділів.

У ході семінару було розглянуто питання організації наступності між закладом дошкільної освіти та початковою школою.

В рамках проведення семінару учасники відвідали заняття з навчання грамоти «Прийшла весна» із дітьми старшої групи (Лунгу С. Е.). Вихователі Бряньчик С. І. та Харченко Т. О. провели тренінг «Формування життєвої компетентності особистості дошкільника в умовах упровадження освітньої програми «Впевнений старт»».

Кiлькiсть переглядiв: 216

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.