Повернутися до звичайного режиму

Про участь у проекті «Схід-Захід-разом!»

В рамках Всеукраїнському проекту «Схід-Захід-разом!» з 22 по 29 грудня 2017 року група лідерів Сахновщинської районної ради старшокласиків разом з куратором Кобою Тетяною Юріївною взяли участь у навчально-тематичному зборі лідерів учнівського самоврядування Харківської області у Закарпатській області.

Діти познайомилися з древнім містом Ужгородом, який височіє над гордим Ужем. Ужгород – це справжня перлина Карпатського краю, де наші юні Сахновщани відчули себе частиною колориту Сріберної Землі. Побачили симфонію величних храмів, поезію затишних вулиць, красу роскішних скверів, парків, алей та міні пам’ятників. Самобутнє місто, що увібрало в себе елементи багатьох культур - угорської, австрійської, чеської, а в останні роки ще й української. В Ужгороді цікаві середньовічний замок, закарпатський музей народної архітектури та побуту, загадкова Горянська ротонда з унікальними фресками XIV століття. Також діти були присутніми на службі в храмі до католицького Різдва та почули чарівні звуки органу.

З великим враженням відвідали головну туристичну атракцію міста -замок Паланок, який видно вже за кілька кілометрів до Мукачева. За фундамент-постамент йому править 68-метровий згаслий вулкан.

/Files/images/6/SAM_1013.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 376

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.