Kuznets school day у Сахновщині

Вибір професійного шляху багато в чому визначає долю людини. З особливою актуальністю питання такого вибору постає перед старшокласниками – майбутніми випускниками загальноосвітніх навчальних закладів.

З метою надання допомоги учнівській молоді у професійному самовизначенні, правильній оцінці своїх власних можливостей та здібностей 01 грудня 2017 на базі Сахновщинської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 відбувся профорієнтаційний захід Kuznets schoolday у Сахновщині, який провели представники Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця. Даний захід охопив понад 100 учнів 10-11-х класів Сахновщинської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1, Сахновщинської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2, Костянтинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Огіївського НВК та Новоолександрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

До Сахновщинської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 завітали 13 фахівців Харківського національного економічного університету імені С. Кузнеця з кафедр туризму, банківської справи УФП, бухгалтерського обліку, МЕ та менеджменту ЗЕД, фінансів, економіки, управління підприємствами та логістики, підприємництва, менеджменту та бізнесу.

У рамках профорієнтаційного заходу були повідомлені нові правила вступу до вищих навчальних закладів України, надані поради з кращої підготовки до ЗНО, представлена презентація Харківського національного економічного університету імені С. Кузнеця та проведено серію майстрів-класів, міні-тренінгів та ділових ігор, а саме:

- тренінг «Туризм: відпочинок чи бізнес?»;

- тренінг-анімація «Власні заощадження»;

- тренінг «Лабіринти фінансового успіху»;

- майстер-клас «Шлях до успіху»;

- ділова гра «Професія - фінансист»;

- майстер-клас «Створи інноваційний продукт – забезпеч успіх власного бізнесу»;

- майстер-клас «Ефективний logo – ключ до успіху в підприємництві»;

- бізнес-гра «Замок Вінтерфелл».

Старшокласники з цікавістю ознайомились з ХНЕУ імені С. Кузнеця, розглядали їх презентаційний стенд, отримали повну інформацію про професії та спеціальності, за якими здійснюється навчання, соціальну інфраструктуру, перспективи працевлаштування випускників, із задоволенням брали буклети та інформаційні матеріали.

Сподіваємося, що даний захід залишить слід у пам’яті дітей,а професійна порада та профорієнтаційна робота для старшокласників, які стоять перед вибором майбутньої професії, стане кроком до правильного рішення у виборі професії.

Кiлькiсть переглядiв: 325

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.