Про захист науково-дослідницьких робіт учнів-учасників І (районного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту наково-дослідницьких робіт Малої академії наук України

5 грудня 2017 року на базі Сахновщинської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 відбувся захист науково-дослідницьких робіт учнів-учасників І (районного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту наково-дослідницьких робіт Малої академії наук України.

Всіх учасників конкурсу привітала Мостова Галина Миколаївна, начальник відділу освіти та зазначила, що сьогодні МАН – одна із найефективніших форм пошуку, підтримки та розвитку майбутніх науковців, майбутнього потенціалу держави, та побажала всім успіхів та перемог.

На заході була присутня методист Комунального закладу «Харківська обласна Мала академія наук Харківської обласної ради» Джіджавадзе Ольга Юріївна.

На розгляд журі було представлено 18 науково-дослідницьких робіт учнів з 13 закладів загальної середньої освіти Сахновщинського району. Працювало 15 секцій з 8 наукових відділень.

Усі учні-учасники Малої академії наук України презентували власні відкриття в обраних секціях, активно приймали участь в обговоренні та висловлювали свої пропозиції для покращення науково-дослідницьких робіт.

Кiлькiсть переглядiв: 345

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.