Про огляд готовності навчальних закладів до роботи в новому 2017/2018 навчальному році

У період з 01 по 03 серпня 2017 року відбувся огляд готовності дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів до роботи в новому 2017/2018 навчальному році. У роботі комісії взяли участь заступник голови райдержадміністрації Волошин П. О., заступник голови районної ради Яцина В. В., начальник відділу освіти Мостова Г. М., головний спеціаліст відділу освіти Завєзьон І. М., завідувач районного методичного кабінету Коротка В. В., начальник господарчої групи Чернега М. М., інженер з охорони праці Лимар О. С., голова районного комітету профспілки працівників освіти і науки України Шаповалова Л. І., головний спеціаліст Сахновщинського районного відділу Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області Герасименко Т. Ф., провідний інспектор Сахновщинського РС ГУ державної служби надзвичайних ситуацій в Україні в Харківській області Паук О. В.

Рівень підготовки навчальних закладів визначався комісією відповідно до затверджених моделей готовності, що складаються з п’яти блоків: нормативно-правове забезпечення діяльності навчального закладу; науково-методичне і кадрове забезпечення; матеріально-технічне забезпечення; створення умов з охорони праці та збереження життя і здоров’я учнів; фінансове забезпечення діяльності закладу.

Колективами навчальних закладів, за підтримки районної державної адміністрації, районної ради, у співпраці з органами місцевого самоврядування, керівниками сільськогосподарських підприємств, фермерами, батьківською громадськістю, підготовлено до нового 2017/2018 навчального року 16 загальноосвітніх навчальних закладів, 7 дошкільних навчальних закладів, 3 позашкільні установи.

У навчальних закладах проведено значну роботу, спрямовану на покращання умов навчання та виховання дітей; зроблено поточні косметичні ремонти; поновлено наочність, зміцнено матеріально-технічну базу.

Підсумки огляду готовності дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів будуть підведені на серпневій педагогічний конференції.

/Files/images/5/DSC04832.JPG

/Files/images/5/DSC04836.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 231

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.