Про урочисте закриття табірної зміни у таборах відпочинку з денним перебуванням

16 червня 2017 року відбулося урочисте закриття табірної зміни у таборах відпочинку з денним перебуванням. Табори відпочинку з денним перебуванням були організовані на базі 15 загальноосвітніх навчальних закладів, в яких охоплено 340 дітей.

Педагогічні працівники таборів відпочинку підготували для дітей надзвичайно цікаву палітру розваг. Діти брали активну участь у конкурсах, вікторинах, відкривали в себе нові таланти, здійснили цікаві екскурсії по рідному краю, зустрілися з майстрами вишивки та старожилами.

Поряд з цим на базі таборів відпочинку працювали і мовні табори, де учні у формі гри мали можливість удосконалити усне мовлення іноземною мовою, вивчити традиції та ігри інших народів. Насиченою була і оздоровчо- спортивна робота в таборах. Кожен день в таборі розпочинався ранковою зарядкою та загартовуючими вправами. Проводилися Малі Олімпійські ігри, спортивні змагання «Козацькі розваги», туристичні походи. Перебування дітей у таборах відпочинку стало першим щаблем на початку цікавих та змістовних літніх канікул.

Кiлькiсть переглядiв: 212

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.