Про тематичні заходи з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення та 72-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

05-09 травня 2017 року в навчальних закладах району відбулися тематичні заходи з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення та 72-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Пам’ять про Другу світову війну непідвладна часу. Народ України один із тих, хто втратив неймовірно велику кількість своїх синів і доньок в цій трагедії світового масштабу.

У загальноосвітніх навчальних закладах району пройшли загальношкільні лінійки-пам’яті «Уклін живим, загиблим – слава», покладання квітів до пам’ятників та могил загиблим воїнам у роки Великої Вітчизняної війни. Організовано фотовиставки «Вони захищали Батьківщину». Учні Сахновщинської гімназії провели благодійний ярмарок та концерт для людей похилого віку та інвалідів, які проживають у територіальному центрі соціального обслуговування. У навчальних закладах пройшов фестиваль інсценізованої патріотичної пісні.

Ми пишаємося славою тих, хто приніс очікуваний мир Україні, і схиляємо голови перед пам’яттю полеглих у Другій світовій війні. Ці закарбовані в історії події пробуджують в кожному з нас почуття гордості за подвиг нашого народу.

/Files/images/5/ярмарка гімназія.jpg

/Files/images/5/день перемоги.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 174

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.