Про виставку-конкурс «Українська Великодня писанка»

Народні звичаї і традиційні обряди, пов’язані з Великоднем, цікаві та різноманітні. Ознайомити з ними дітей, допомагає щоденна робота керівників гуртків Сахновщинського БДЮТ та вчителів навчальних закладів району в період підготовки до свята. Найбільше діти полюбляють розмальовувати та прикрашати великодні писанки.

На базі Сахновщинського БДЮТ з 27 березня по 04 квітня 2017 року з метою дослідження, вивчення і відтворення кращих зразків культурної спадщини рідного краю, розвитку традиційних художніх ремесел свого регіону, збереження звичаїв та обрядів, пропагування народного декоративно-ужиткового мистецтва, стимулювання духовного і творчого потенціалу молоді, пошуку та підтримка обдарованої учнівської молоді, популяризації писанкарства в районі було організовано виставку-конкурс «Українська Великодня писанка», в організації якої активну участь брали учні навчальних закладів району, батьки та вихованці нашого закладу. Великодні композиції, виготовлені з різноманітних матеріалів, вражають своєю красою та різнобарв’ям, милують око та зігрівають дитячі душі і підімають святковий настрій.

Вихованці закладу та батьки з задоволенням приходять до зали помилуватися роботами дітей.

За висновками журі конкурсу кращі роботи відправлено на обласний етап Всеукраїнської виставки-конкурсу писанкарства «Українська Великодня писанка».

Кiлькiсть переглядiв: 170

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.